Utopia kijkcijfers van week 79

Utopia kijkcijfers van week 79

Aangezien het extreem rustig is in Utopia hebben we meer dan alle tijd gehad om de kijkcijfers van Utopia eens te bestuderen. Hoe goed werd het programma bekeken in week 79? We hebben weer wat gegevens via kijkonderzoek.nl op een rijtje gezet. Zijn de kijkcijfers toegenomen?

Utopia kijkcijfers week 79 – avonden 19:30-20:00 uur

  • Maandag 20 juni: 561.000 kijkers
  • Dinsdag 21 juni: 563.000 kijkers
  • Woensdag 22 juni: 450.000 kijkers
  • Donderdag 23 juni: 553.000 kijkers
  • Vrijdag 24 juni:511.000 kijkers

Al met al een nette week. Gemiddeld nog zo’n 500.000 kijkers per dag. Met als dieptepunt woensdag zoals in de gegevens terug te zien is. We zijn benieuwd hoe het programma de komende weken zal scoren. De vakantieperiode begint inmiddels een beetje aan te breken. We komen volgende week uiteraard weer terug met nieuwe gegevens. Denk jij dat de Utopia kijkcijfers volgende week weer toe nemen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *