Een samenvatting van deze rustige Utopia dag

Een samenvatting van deze rustige Utopia dag

Zoals je misschien wel aan onze berichtgeving hebt gemerkt is er niet zo heel veel gebeurd in huize Utopia. Het was vandaag dan ook erg rustig. Daarom hebben we maar een samenvatting voor je gemaakt van wat er vandaag zoal gebeurd is.

Vannacht heeft Rianne een grap uitgehaald met de brommer van Bas. Bas heeft deze brommer voor zijn verjaardag gehad van zijn liefje Do. Rianne was vannacht toen iedereen sliep bezig met folie. Deze folie wikkelde ze om de brommer heen. Ze pakte Bas zijn verjaardagscadeau dus weer in. De volgende morgen verklapte Cees de grap al half aan Bas. Bas was bang dat er iets gebeurd zou zijn en Do ging als eerste kijken. Vanuit de loods kon ze het zien, ze lachte en keerde zich tot Ruud. Heb jij dat gedaan? Nee antwoordt Ruud, maar voegt daarna een ja ik was het eraan toe. Bas gaat ook even kijken en gaat vervolgens richting de keuken. Ze leren het ook nooit he zegt hij tegen Cees. Daar is hij het volledig mee eens.

Cees was deze morgen weer van de opruim. Gina had een klant en kreeg ook een kopje koffie aangeboden door Cees. Cees gaf de dame ook nog even een complimentje. De meeste bewoners sliepen lekker uit na het verjaardagsfeestje van Bas.

Momenteel is Jessie in de gym bezig met sporten. En terwijl hij aan het sporten is worden de promotie posters voor Jessie als president uit de loods weggehaald. Met enige moeite, omdat sommige posters hoog en goed vast geplakt zitten. Het levert wel lol op bij de bewoners. Niet veel later zien we Ramona ook de gym ingaan om flink te sporten. Verder doen de bewoners rustig aan en is het een echte zondag. Als er meer nieuws te melden is zullen we dat uiteraard doen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *