Ruud is helemaal klaar met hoe Do doet

Ruud is helemaal klaar met hoe Do doet

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Zo was Ruud helemaal klaar met Do en de manier waarop ze praat…

Ruud zit gezellig met Rowena en Gina in de woonkamer. Als Bas en Do weg zijn zegt Ruud tegen de rest dat het echt een probleem gaat worden. Rowena weet meteen waar Ruud op doelt en vertelt Gina dat Ruud geïrriteerd raakt van Do. Gina kijkt verbaasd en vraagt waarom. Ruud zegt dat hij zich irriteert aan Do’s manier van praten en haar manier van doen. Dit was in het begin minder gaat hij verder. Maar na het vliegtuigje is ze veranderd. Ik zie trekjes van een persoon die ik liever niet zie gaat hij verder en daar heb ik moeite mee. Gina en Rowena snappen het wel en Gina zegt dat ze al eens eerder aan de echtheid van Do heeft getwijfeld. Hier heeft ze haar al eens eerder mee geconfronteerd. En dan zegt Rowena dat Do zich in het verleden ook vaak geïntimideerd voelde door haar grapjes. Maar ik ben hier niet mee gestopt. Dan praat ik maar niet meer met je, want ja, als ik mezelf niet meer kan zijn voegt ze eraan toe. Gina reageert dat ze meer negatieve geluiden hoort over Do. Ben jij het met het drietal eens?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Simone at 00:46

  Do durft eindelijk een mening te hebben.Mocht laatst weer vertrekken van de vide.Ze werkt de hele dag!In een groep wordt altijd gepikt op de “zwakste”Ze blijven maar schoppen tegen Do!Maar ze laat zich niet zomaar wegzetten.Ze verwoord zichzelf steeds beter.Iedereen moet elkaar eens in zijn of haar waarde laten.Help elkaar vooruit met meer positieve feedback.

 2. REBECCA at 18:24

  Ik ben het er helemaal mee eens
  Ik erger me heel erg aan haar en ze intimideerd mensen ik hoop met de stemming dat ze een waarschuwing krijgt

 3. rebecca at 23:31

  Ik vind Dominique zo storend en haar stemmingen zo irritant ze maakt er misbruik van,,ze is wel een harde werker,,,maar ze verschuilt zich altijd acher Bas

 4. Hyl at 10:50

  Goed zo ruud, he he, iedereen lijkt do wel te sparen, maar ze is onuitstaanbaar geworden, heel haar houding, praten enz,
  Van mij mag ze weg, deze arrogante tante

 5. Martje at 10:41

  Ben het wel met ze eens. Do was altijd al een beetje apart maar de laatste tijd vind ik ook dat ze nare trekjes krijgt. En ze reageert vaak zo emotioneel en dan wil ze niet meer dezelfde dag het uitpraten, beetje onvolwassen vind ik. Ook gaat Do meestal alleen uit van zichzelf. Of van Bas.

 6. maria at 10:22

  Ben het helemaal eens met Ruud-Rowena en Gina. Bjorn twijfelde ook steeds over haar echtheid. En zei vaak dat Do nep was.

 7. Merel at 09:57

  Ruud zowel Row en Gina eruit zijn alles drie jaloers en doen zelf niets. Gina denkt daar ook het baasje te zijn met de Le Luifel!! Laat andere het werk doen en zelf loopt ze te pronken met {haar patatjes}!!!! Pfff…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *