Club vide is niet meer, Ruud gaat op de vide slapen

Club vide is niet meer, Ruud gaat op de vide slapen

Nog meer nieuws van afgelopen avond, want nadat Ruud, Gina en Rowena over Do hebben gesproken vond er nog een ander gesprek plaats. Ook Victoria voegde zich hierbij. Het ging over Ruud zijn slaapplek.

Ruud kreeg namelijk de uitnodiging van de drie dames om op de vide te komen slapen. Ruud lijkt positief te zijn maar merkt wel op dat de naam Club vide echt niet meer kan. Gina is het wel met hem eens. Club vide is geweest voegt ze eraan toe. Dus is het nu gewoon weer vide. Dan komt het slaap gedrag van Ruud ter sprake. Aangezien hij vaak nachtmerries heeft en regelmatig gaat wandelen. Gina vraagt zich daarom af of er geen voorzorgsmaatregelen getroffen moeten worden. En oppert een kinderhekje. Ruud denkt dat het wel handig is omdat hij dan niet naar beneden kan vallen. Rowena denkt dat een deur dan misschien beter is. Maar Ruud weet zeker dat hij hier zo doorheen is. Deze open ik zo tijdens het slaapwandelen. Maar een hekje toch ook dan? vraagt Victoria. Het is een risico, maar het is wel lachen! zegt Ruud. Zal dat wel goed komen? Of zien we Ruud binnenkort naar beneden vallen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *