Een vernieuwde top drie, Do en Gert-Jan zijn populair!

Een vernieuwde top drie, Do en Gert-Jan zijn populair!

Een nieuwe week is begonnen en dat betekend dat we weer een nieuwe uitslag van de favoriete bewoner van deze week voor je hebben. De eerste plek kun je vast al raden, dat is Bas. Maar dan komt de vernieuwing. Op plek twee staat namelijk Do! Gevolgd door Gert-Jan die de top drie afsluit. Het minst populair is deze week Rowena. Bekijk hieronder de uitslag nog eens terug. Ben jij het ermee eens?

1. Bas 25,86%
2. Do 13,84%
3. Gert-Jan 12,84%
4. Gina 10,04%
5. Cees 7,99%
6. Ruud 6,89%
7. Cemal 5,95%
8. Jessie 5,22%
9. Rowena 2,82%
10. Karin 2,56%
11. Rianne 2,06%
12. Benjamin 1,36%
13. Victoria 0,93%
14. Romy 0,92%
15. Ramona 0,71%

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Peters at 18:51

  Gert-Jan is een redelijke man.Do leunt erg op haar onzekerheid en mede daardoor op Bas. Vind het jammer dat er zo weinig echt naar Cees wordt geluisterd mbt het alcoholgebruik. Zou het heel reëel vinden als ieder zelf zijn dtank zou moeten betalen en dit niet uit de centrale kas zou betaald worden.

 2. nancy at 09:36

  Do is een arrogante aandacht vragende meid, en ik snap niet waarom ze zo “populair is.
  Gert Jan staat terecht hoog in de top 10. Een gezellige niet zeurende aanwinst in Utopia

 3. lena at 19:09

  Uitslagen kloppen voor geen meter. Denk als iedereen kon stemmen, zag het er heel wat anders uit. Do hoort sowieso niet op twee. Maar familie en vrienden hebben waarschijnlijk gestemd. Hecht er ook geen waarde aan omdat het niet voldoet aan wat de meeste kijkers echt denken.

  • Wil at 16:40

   Ja, do staat idd veel te hoog, arrogante houding, bah, hoe ze ook die cameras op zoekt,

   Een heel nep persoon is ze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *