Bekijk de zevende aflevering van Utopia inside

Bekijk de zevende aflevering van Utopia inside

En daar zijn we weer met de zevende aflevering van Utopia inside. De talkshow bedacht door Gert-Jan die Utopia op verschillende leuke manieren een andere kant van Utopia laat zien. Met onder andere breaking nieuws, een weetje van Cees en draai in de vlaai. Deze keer loopt de presentator een dagje mee met mede bewoner Benjamin. Ook heeft hij naar eigen zeggen een hilarische interview met Ruud. En zien we Do die tevens ook assistente is de stier beklimmen om hopelijk een record tijd neer te zetten tijdens het item draai in de vlaai. Benieuwd naar de beelden? Bekijk hieronder de gehele aflevering:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *