Ruud krijgt wederom een nieuwe caravan

Ruud krijgt wederom een nieuwe caravan

Nog wat nieuws uit Utopia wat er afgelopen avond nog gebeurde. Eerder schreven we al over de uitslag van het asbest onderzoek van Ruud zijn nieuwe caravan. Er is asbest gevonden in de caravan en Ruud besluit stappen te ondernemen…

Hij benaderd diegene op die de caravan is komen brengen naar Utopia. Ruud legt nogmaals uit wat er allemaal gebeurd is maar de beste man had ook al zoiets begrepen. Hij biedt wel zijn excuses aan. Geen probleem zegt Ruud vrij koel, je het dit ook niet kunnen weten. Maar nu moet de caravan weg en dan wordt duidelijk waarom Ruud belt. Hij vraagt de man aan de andere kant van de lijn of hij nog een veilige caravan heeft staan. Ja antwoordt de man, eentje zonder kachel en zonder asbest voegt hij eraan toe. Daarna biedt hij aan dat Ruud deze caravan krijgt ter compensatie. En daar is Ruud natuurlijk erg blij mee. Vrijdag wordt de caravan geleverd en is Ruud verzekerd van een slaapplek. Op het einde van het gesprek verzekerd hij eerst zelf goed onderzoek te doen voordat de caravan die kant op komt. Eind goed al goed zullen we maar zeggen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *