Karin hoopt dat Jessie binnenkort geen president meer is

Karin hoopt dat Jessie binnenkort geen president meer is

Eerder schreven we al over de discussie die ontstond rondom financiële vergoedingen binnen Utopia. Want moet dat nou wel of niet gebeuren? Cees en Jessie waren er stellig in, nee. Karin dacht er alleen anders over. Hier lees je meer over dat gesprek. Na dit bewuste gesprek had Karin het even helemaal gehad. Romy en Cemal proberen hun mede bewoner wat te troosten omdat ze nogal emotioneel was. Cemal en Romy laten weten dat ze vinden dat Karin hard genoeg gewerkt heeft. En in hun ogen heeft ze dan ook recht op tien procent en op zijn minst een paar nieuwe schoenen. En Karin? Die is inmiddels wat rustiger maar hoopt wel van harte dat er na de termijn van het presidentschap van Jessie er een andere president aan het roer komt te staan…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Harlequin at 06:14

    Het blijft vreemd dat er bewoners, waaronder Karin, blijven zeggen dat geld niet het doel moet zijn in Utopia. Maar ze willen wel geld hebben om dingen te kopen. Ze willen wel blijven drinken en roken. Ga je eigen groenten verbouwen en gebruik de inkomsten van de markt dan alleen voor de meest noodzakelijke benodigdheden. De rest van de inkomsten kan dan in de goede doelen pot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *