De caravan van Ruud bevat asbest is uit onderzoek gebleken

De caravan van Ruud bevat asbest is uit onderzoek gebleken

Gisteren kregen de bewoners een verontrustend mailtje, er zou asbest in de nieuwe caravan van Ruud zitten. Iedereen moest dan ook uit de buurt blijven zodat er verder onderzoek verricht kon worden. Inmiddels is de uitslag binnen, met niet zo’n heel goed nieuws…

Terwijl Jessie achter de computer zit ontvangt hij een mail. Hij opent deze en komt er al snel achter dat het om het asbest onderzoek gaat. Ruud is ook in het kantoor aanwezig en de uitslag vertelt Jessie. De caravan is besmet met de schadelijke stof. Jessie laat weten blij te zijn dat hij iemand heeft geregeld voor onderzoek. Ruud benadrukt dat hij het spul wel in zijn handen heeft gehad. Jessie antwoordt dat ze daar weinig meer aan kunnen doen. Mogelijke vervolgen moeten nu voorkomen worden. De twee willen dan ook van de caravan af. Maar Jessie besluit om eerst even te bellen met de specialist. De man aan de telefoon adviseert de bewoners om uit de buurt te blijven van de caravan. Daarnaast moet er een besmettingsonderzoek worden gedaan op alle plekken waar Ruud na zijn blootstelling  is geweest. Wordt vervolgd dus…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. boerderijbert at 23:01

  Vreemd. Degene die hem geleverd heeft is er misschien 10 jaar mee op vakantie geweest. Heeft er waarschijnlijk nachten en dagen in doorgebracht.Mijn buurman heeft z’n oude huis laten slopen. Ook hier zat veel asbest in. Is toch nog springlevend en gezond. Heeft daar 50 jaar gewoond.
  Ik denk dat heel Utopia nu vergiftigd is en moet alles en iedereen in quarantaine.
  Wat een flauwekul. Overdrijven is ook een kunst.
  Laat het asbest verwijderen en klaar is kees (Ruud).

 2. Bardy247 at 18:14

  Ze maken er wel een heel spektakel van.
  Misschien moeten ze Ruud maar in Quarantaine zetten. Lekker in een hutje in het bos met wat van dat schijtvee. Wat mij betreft zonder camera’s, maar laat hem wel in de waan dat er camera’s zijn.
  Die verkoper (als onze imitatie Rambo er überhaupt iets voor betaald heeft) lacht zich werkelijk een krul in zijn l*l dat hij van dat ding af is.

 3. anneke at 18:09

  De caravan er meteen eruit halen , welke dieren zijn er nu ook besmet en de bewoners.
  De personen waar hij hem van heeft, aan klagen en de kosten komen voor hun op.
  Volgende keer goed kijken wat je koopt, en alles met toestemming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *