Gert-Jan heeft een volkswagen busje geregeld

Gert-Jan heeft een volkswagen busje geregeld

Nog wat nieuws van gisteren, zo kreeg Gert-Jan gisteren bezoek. Er kwam een man het terrein op rijden met op zijn aanhanger een volkswagen busje erop. Dit busje is voor Gert-Jan bestemd. Gert-Jan wordt geroepen en gaat even naar het busje kijken. Hij vindt hem helemaal geweldig. Hij wil hem dan ook gaan schilderen. Dit zou zomaar mijn nieuwe huisje kunnen worden dit voegt hij eraan toe terwijl de man de auto aan het losmaken is. Gert-Jan bekijkt ondertussen ook nog de auto van de man deze valt ook wel in de smaak. Daarna legt Gert-Jan verder uit dat het busje goed op de hippiemarkt zal staan. En ook mogelijk als slaapkamer gaat dienen. Er mag absoluut niet in gereden worden benadrukt de man die de auto levert. Dat zei Chris namelijk, maar dat wordt toch moeilijk zonder accu. Ook mag en geen verf over de rubbers en het dak moet wit blijven. Daarna gaan de twee een bakje koffie doen en kletsen nog even verder. Het lijkt erop dat de bus dus voor een bepaalde tijd gehuurd wordt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *