Ruud is blij dat het referendum van start is gegaan

Ruud is blij dat het referendum van start is gegaan

We schreven net al over het referendum wat gestart is om Billy weer als vaste bewoner in Utopia te krijgen. Ruud liep rond tien uur toen het referendum startte naar buiten. Hij schreeuwde dat de lijnen open zijn. Ruud lijkt er blij mee te zijn dat hij deze stap toch genomen heeft. Het is nu alleen de vraag wat er allemaal gaat gebeuren. Komt ze terug ja of nee? Enfin, wat gebeurd(e) er nog meer deze zonnige ochtend in Utopia? Ruud richtte zich weer op de verzorging van Bender. De twee lijken elkaar helemaal het einde te vinden. Echter is Bender wel lekker aan het puberen. Verder kunnen we nog niet heel veel melden. De bewoners zijn momenteel in bespreking, een centraal. En daar maken we zo een nieuw nieuwsbericht over. Als je nou volledig op de hoogte wil blijven van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. kristof at 10:30

    Als wij nu voor stemmen of tegen ze komt terug , ik zie ze liever nie terug mo de programmamakers zullen wel maken da ze terug komt voor de sentatie .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *