Stem jij Billy terug in Utopia? Het referendum is gestart!

Stem jij Billy terug in Utopia? Het referendum is gestart!

Ruud heeft een referendum in het leven geroepen door middel van zijn joker inzet. Billy kwam eerder al op bezoek in de mini samenleving. En na dit bezoek besloot Ruud dat hij Billy terug wil laten keren in Utopia als zestiende bewoner. Maar het publiek mag daar nu dus over beslissen. In dit bericht lees je terug hoe het allemaal werkt. Om te kunnen stemmen op een referendum heb je een betaald paspoort nodig. Mocht je deze niet hebben kun je die hier aanvragen. Het referendum zal vijf dagen duren en op de vijfde dag om 10:00 uur in de ochtend sluiten. Een uur later wordt de uitslag bekendgemaakt in de loods. De uitslag van het referendum is bindend wat betekend dat de bewoners zich eraan moeten houden. We zijn benieuwd naar wat de uitslag zal zijn. Maar we zullen nog even af moeten wachten. Komt Billy terug in Utopia of niet?!

Billy wel of niet terug in Utopia? Stem hier!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. caron at 23:35

  ik vind het heel jammer maar ik vind utopia niet leuk meer.ik geloof er niet meer in.het wordt nu net of ik naar GTST zit te kijken met andere woorden het is meer gespeelt als dat het er echt zo daar aan toe gaat.ik kreeg al steeds meer twijfels maar nu met ruud en dus nu met billy sorry maar dit is niet echt buiten dat er steeds wordt gezegt wanneer er iemand weg gestemd wordt “wie gaat utopia voorgoed verlaten”wanneer de nieuwkomer degene naar huis mag sturen dusssss.ik vond in de tijd van ruud en billy die twee geweldig hoor maar nee sorry nu niet meer.

 2. Druif at 23:13

  Nee hoor laat ze maar lekker buiten Utopia . Is een drama qieun., s Ruud uitgespeelt is kunnen ze weer wel samen . Ze ging naar haar werk smorgens en liet hem barsten ! Het mag een rare vogel zijn maar ik gun hem meer geluk . Billy zal niet Veranderen want zo is Billy .

  • Marjanne at 11:50

   Dat geloof Ik ook. Ik vind het belachelijk dat Billy weer te rug gaat. Komen Al zou iedereen tegen zijn gaat het toch door Het is natuurlijk al gepland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *