Billy en Do praten de atelier discussie uit

Billy en Do praten de atelier discussie uit

We schreven al over het centraal van vandaag, toen ontstond er een discussie over het atelier. En over wie er gebruik van mag maken, Do of Billy. En daarna ging de discussie nog vrolijk door. Het atelier is door Bas en Do gebouwd en werd vanaf het begin gebruikt voor het opknappen van meubels, waarvan de opbrengst naar het dierenfonds gaat. Dit brengt niet veel geld op maar Do doet dit ook vooral voor haar eigen plezier. Do vindt het geen probleem als het atelier ook voor andere zaken gebruikt wordt. Zo maakt Billy haar schilderijen en Billy Jeans in het atelier. Maar bij het maken van de Billy Jeans komt veel gespetter en geklieder voor. Daarom vindt Do het niet handig dat dit in dezelfde ruimte gebeurt als waar Do haar meubels opknapt. Op dit moment staat de bv er erg slecht voor en moeten de bewoners er alles aan doen om zo snel mogelijk weer in de zwarte cijfers terecht te komen. Daarom vindt het merendeel van de groep dat Billy op dit moment meer recht heeft op het gebruiken van het atelier. Na het centraal spreken de dames elkaar onder vier ogen. Ze leggen allebei hun standpunt uit en begrijpen elkaar nu beter. Het tweetal legt hun discussie bij en loopt samen terug de loods in.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *