Het langverwachte gesprek tussen Billy en Jessie

Het langverwachte gesprek tussen Billy en Jessie

Gisteren werd er al over gesproken, Jessie en Billy. De twee moesten eens goed met elkaar praten aldus Ruud. Maar ook Billy was zich ervan bewust. Afgelopen avond hadden de twee dan eindelijk het gesprek.

Het zonnetje scheen toen nog en de twee besluiten bij Baas Beach te gaan zitten. Billy begint het gesprek en waarschuwt Jessie dat hij haar moet laten uitpraten. Anders raak ik mijn verhaal kwijt legt ze verder uit. Daarna vertelt ze dat wat er tussen hen gebeurt is niet verstandig was. Maar ik voel me nu wel als oud vuil en aan de kant gezet benadrukt ze. Ik heb het idee dat je me alleen gebruikt voor seks en ik ben meer dan dat. Ik ben gek op je geeft ze dan toe maar als een vriend en maatje. Daar geef ik aan dat ik geen gebruiksmateriaal ben. Jessie antwoordt dat hij het nooit zo bedoeld heeft. En vertelt Billy dat hij gisteren expres wat afstand heeft gehouden, om zo ruimte te krijgen om alles op een rijtje te zetten.Ik vind je ook een leuke meid en sluit niets uit in de toekomst. Maar we kennen elkaar nog niet goed genoeg om die beslissing te nemen voegt hij eraan toe. Ik wil je wel graag bij mij hebben en benadrukt dat Billy voor hem geen lustobject is. Ik had namelijk gewoon door kunnen gaan zoals de afgelopen dagen gaat hij verder. Maar in plaats daarvan heb ik mijn gevoelens en ideeën gelijk naar je uitgesproken. Ik had niet eerlijker tegen je kunnen zijn. Vervolgens laat Jessie weten dat hij zichzelf geen houding kan geven wanneer hij Billy met Ruud ziet. Het is de diversiteit en spanning tussen de twee die ik niet volgen. Ik voel me ongemakkelijk wanneer jullie ook gek met elkaar aan het doen zijn vervolgd hij. Billy reageert dit super eerlijk te vinden van Jessie, want dit had ze zelf ook totaal niet over nagedacht. En laat aan het einde van het gesprek weten dat ze wil dat ze normaal met elkaar om kunnen blijven gaan. Ik heb vertrouwen dat het goed gaat komen voegt ze eraan toe. De twee geven elkaar een knuffel en gaan de loods weer in…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *