Bas maakt zich zorgen over Babyface

Bas maakt zich zorgen over Babyface

Bas, de dierenliefhebber, belt naar het vogelhospitaal. Hij is namelijk niet gerust over Babyface. Hij heeft gisteren een telefoongesprek gevoerd met het vogelhospitaal en wil nog een aantal dingen weten, omdat hij erg bezorgd is. Zoals een aantal dagen geleden al te lezen was dat Babyface is opgehaald in Utopia, omdat hij last had van zijn pootje. De dierenarts kon toen al wel vertellen dat het pootje van Babyface waarschijnlijk niet gebroken was, maar dat ze het kleine eendje beter wel mee konden nemen voor verder onderzoek.

Bas heeft een vrouw van het vogelhospitaal aan de telefoon. De vrouw heeft geen prettige mededeling voor Bas. De situatie van Babyface is toch erger dan verwacht. Hoewel Babyface geen gebroken poot heeft, is er toch een flinke ontsteking in zijn poot. Hierdoor moet de eend aan de antibiotica en pijnstillers. Deze moeten ervoor gaan zorgen dat het kleine eendje snel weer beter wordt. Bas is voorlopig gerustgesteld. Hij had stiekem verwacht dat Babyface er erger aan toe is en kan dus toch opgelucht ademhalen. Bas belooft aan de vrouw dat hij later vandaag nog een keer zal bellen. Wellicht zijn er dan vorderingen.

Wat vinden jullie van de betrokkenheid van Bas met de dieren? Prachtig of kan hij zich beter op andere dingen focussen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *