De relatie tussen Bas en Dominique

De relatie tussen Bas en Dominique

Dominique heeft onlangs post ontvangen. Deze post heeft haar aan het denken gezet. Deze morgen lagen Bas en Dominique samen in hun caravan. Dominique heeft post gekregen van haar familie. Die post is haar heftig gevallen. Ze is er zelfs verdrietig van geworden. Vooral hetgeen wat de ouders van Dominique hebben geschreven, is haar zwaar gevallen. Er stonden wat rake opmerkingen in de post en daar is Dominique over aan het nadenken.

In de post staan een aantal dingen over hoe de groep over Bas en Dominique denkt. Zo zouden de twee afgezonderd raken en zijn ze door de groep uit het oog verloren. Dit komt vooral door afgunst en jaloezie vanuit de groep, denken de ouders van Dominique. De laatste tijd is er sprake van een negatieve sfeer binnen de groep. Er zijn veel akkefietjes en tussen bepaalde bewoners heerst een spanning. De ouders van Dominique vinden dat deze negatieve sfeer terug te zien is in de relatie tussen Dominique en Bas. Dominique krijgt daarnaast het verwijt dat ze te veel bezig is met Bas en dat ze bijna alleen dingen met hem doet. Ze zou als individu niet meer zichtbaar zijn.

Dominique geeft aan dat ze persoonlijk erg geschrokken is van de post. Dominique heeft namelijk het idee dat zij en Bas tegenwoordig erg goed met elkaar omgaan. Dominique vindt daarnaast dat Bas juist haar persoonlijkheid versterkt. Hoewel ze geluiden krijgt over wie Bas is en dat hij niet goed voor haar zou zijn, weet Dominique het zelf wel beter. Zij vindt dat Bas erg goed voor haar is en dat het een goede combinatie is. Dominique vindt dat ze dat goed kan weten, doordat zij dagelijks met Bas omgaat.

Dominique uit haar gevoel bij Bas. Bas vindt het knap van Dominique en steunt haar. Ze geven elkaar een knuffel. Dominique vindt dat Bas een goed vriendje is en dat ze niet beter had kunnen wensen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *