Beautysalon Ramomy’s stopt

Beautysalon Ramomy’s stopt

De dames van de beautysalon besluiten een vergadering te houden. Ramona begint de vergadering door te zeggen dat ze merkt dat er een verantwoordelijkheid mist. Dit irriteert mij, omdat ik er hard voor heeft gewerkt. Ik vind dat Ramomy’s niet loopt zoals het hoort te lopen, er komen geen aanmeldingen binnen voegt ze eraan toe. Romy zegt dat ze haar interesse in nagels zetten is verloren en haar passie nu bij schilderen ligt. Voor haar gevoel heeft ze te snel een investering aangevraagd voor Ramomy’s. Ze wil met haar schilderijen de investering van Ramomy’s terugbetalen. Jessie en Victoria uitten ook hun kritiek. Ze zijn het eens dat het eigenlijk niet de bedoeling is om met de schilderijen de investering van Ramomy’s terug te verdienen, omdat schilderen ook geld kost. Ze zijn bang dat Romy’s passie voor schilderen impulsief is. Karin en Ramona vinden op hun beurt dat Ramomy’s Romy’s verantwoordelijkheid is, omdat zij in het begin heeft aangegeven alle verantwoordelijkheid op zich te nemen. Romy voelt zich aangevallen, maar ze begrijpt wat iedereen zegt en vindt het ook terecht wat ze zeggen.

Karin stelt uiteindelijk voor om te stoppen, maar wel verder te gaan met de losse concepten. Ramona reageert dat zij gaat aansluiten bij Gina’s kapsalon. Ze stelt voor dat de spullen van de salon worden verkocht, zodat een deel van de investering terugbetaald kan worden. Victoria en Jessie herhalen nog een keer dat Romy hard aan de bak zal moeten gaan om met schilderen haar investering terug te verdienen. Maar Ramomy’s lijkt dus niet meer te zijn…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *