Jessie heeft geen vertrouwen in de presentaties van anderen

Jessie heeft geen vertrouwen in de presentaties van anderen

Jessie heeft geen vertrouwen in de presentaties over het zakgeld van de anderen bewoners. Hij besprak dit vanmorgen met Billy.

Jessie zegt tegen Billy dat hij een aantal dingen zelf wil voorbereiden voordat de pitches plaats gaan vinden. Ik kan een paar punten bedenken waar nog over nagedacht moet worden voegt hij eraan toe. Volgens Jessie gaan de pitches bij elkaar maximaal een uur duren maar hij heeft er nog niemand mee bezig gezien dus hij voorspelt dat het resultaat zal tegenvallen. Dit ergert mij geeft hij dan toe. Billy wijst hem er vervolgens op dat hij gisteren heeft gezegd dat iedereen alleen zijn idee moest voorleggen. Jessie legt uit dat het wel uitgewerkt moet worden, maar niet tot in de details. De pitches zullen vanmiddag rond twee uur plaatsvinden. Uiteraard komen we daar nog op terug. Denk je dat de presentaties tegen zullen vallen zoals Jessie dat verwacht?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Druif at 13:02

    Denk dat de meeste mensen niet eens weten wat pitches zijn , misschien moet hij daar eerst eens mee beginnen ! Zolang ze het woord kriesis niet kunnen spellen , en sommige mensen lees en rekenblind zijn hoe kan je dan deze dingen van ze verlangen . Niet iedereen is zo ‘intelligent’ ahum als jessie en Billy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *