Ruud spreekt met Billy over haar eerdere liefdesverklaring

Ruud spreekt met Billy over haar eerdere liefdesverklaring

Nog wat Utopia nieuws van afgelopen avond. Ruud besloot Billy even apart te nemen. Dit door haar eerdere “liefdesverklaring”.

De twee lopen samen naar de schommelbank. Ruud zegt dat hij graag met haar wil praten omdat ze elkaar, na het gesprek in bad niet meer gesproken hebben. Billy reageerde toen erg emotioneel en Ruud is benieuwd hoe het nu met haar gaat. Billy vertelt dat ze beter na had moeten denken over de dingen die ze die avond gezegd heeft. Ze is blij dat het nu weer beter gaat tussen haar en Jessie. Ruud reageert dat hij dit al aan had zien komen. Ik had niet anders verwacht dan dat hij jou snel zou vergeven voegt hij eraan toe. Maar Billy is het daar niet mee eens. Ze vindt dat ze nu hele andere keuzes maakt dan vroeger. Ruud is toch benieuwd of er een kern van waarheid zit in de liefdesverklaringen van Billy die avond in bad. Billy zegt dat Ruud altijd veel voor haar zal betekenen maar ze wil geen relatie meer met hem. Dan verandert ze snel van onderwerp en wil weten hoe het zit tussen Ruud en Rowena. Ruud laat haar weten dat het voor hem niet meer dan een flirt is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ron de Weijze at 11:39

    Eerder in de tobbe heeft Billy zich uiterst kwetsbaar opgesteld. Om dan niet (te erg) gekwetst te worden, zeker niet onder de 140 ogen van de camera, moet zij een zelfbeschermend plan b hebben, waar ze naartoe trok aan het (tweede) begin van haar verblijf in Utopia en nu weer, op het moment dat Ruud blijk geeft haar (nog) niet terug te willen. De tijd tikt en er zijn genoeg mensen die hun leven lang in plan b hebben gestoken (iemand pas nog “Garner’s Gold” gezien? Daar kwam dat ook in voor.) Billy speelt hoog spel maar is ook in staat om het spel “echt” te noemen en er naar te leven, mocht Ruud haar toch niet terugwillen. Het spelelement blijft zolang zij op die manier Ruud kan aanzetten tot actie. Hij is intussen vaak genoeg met acties tegen Jessie bezig, dat het lijkt alsof hij nog een keer voor haar gaat (net als tijdens hun eerste verblijf in Utopia).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *