Bewoners hielden een 1000 dagen quiz

Bewoners hielden een 1000 dagen quiz

Nog wat nieuws uit Utopia van afgelopen avond. Er is namelijk nog van alles gebeurd wat we in dit bericht voor je omschrijven.
Billy en Jessie hadden een akkefietje tijdens het afwassen. Ze zijn geen stelletje meer maar ondanks dat waren er kleine irritaties. Uiteindelijk verlaat Billy de keuken gefrustreerd. Wat later komen de bewoners bij elkaar voor een gezamenlijke diner. Daar werd de Utopiaanse geschiedenis besproken. Iedereen gaat op de banken zitten behalve Ramona en Billy. Zij nemen plaats op de grond en ontfermen zich allebei over een schilderij. De bedoeling is dat de bewoners woorden opnoemen die te maken hebben met Utopia. Vervolgens schrijven de twee deze op de kunstwerken. Na deze gezellige terugblik op 1000 dagen Utopia, is het tijd voor een wedstrijd, een Utopia quiz. Gina is quizmaster en deelt de overige vijftien bewoners op in drie teams en zij zullen het tegen elkaar opnemen. De vragen die worden gesteld hebben natuurlijk alles te maken met historie van de mini samenleving. Vanaf dat moment zit de rivaliteit er goed in en elk team doet er alles aan om te winnen. Kortom het was een gezellige nacht! Wat zal de dag nog meer brengen? We komen er snel weer op terug zoals je van ons gewend bent! Hou je deze site in de gaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *