Jessie werd chagerijnig door een theaterworkshop

Jessie werd chagerijnig door een theaterworkshop

Ramona heeft vanmiddag een theatherworkshop gegeven. Maar niet iedereen stond te springen om mee te doen. Onder andere Jessie. Als hij in de zon loopt geeft hij lichtelijk chagrijnig aan dat hij geen zin heeft in de theaterworkshop van Ramona. Hij zegt dat hij geen zin heeft om te acteren. Billy die ook buiten rondloopt hoort hem. En zegt dat hij niks te willen heeft en dat hij gewoon mee moet doen. Jessie schopt ondertussen geïrriteerd tegen een paar kussens. Billy probeert het nogmaals, je moet meedoen, je hebt geen keuze benadrukt ze. Jessie antwoordt dat hij altijd een keuze heeft maar Billy vindt dat hij daarin geen gelijk heeft. Uiteindelijk heeft Jessie toch mee gedaan, ook al ging het niet van harte.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *