Jessie voelt zich beledigd, zijn idee wordt niet goed bevonden

Jessie voelt zich beledigd, zijn idee wordt niet goed bevonden

Jessie heeft een idee voor de merchandise van het 1000 dagen feest in Utopia wat steeds dichterbij komt. Echter wordt hij niet echt gesteund door de rest van de bewoners. De groep komt even bij elkaar voor de merchandise. Dan oppert Jessie ook het idee om een 1000 dagen trui te maken. Vervolgens ontstaat er een discussie want niet iedereen ziet het idee zitten. Na de bijeenkomst uit Jessie zijn ongenoegen bij Jacco en Billy. Hij laat weten het vervelend te vinden dat als hij een goed idee heeft er dan niet positief gereageerd wordt.Ik voer in mijn ogen een nutteloze discussie want mijn idee is waardevol voegt hij eraan toe. Jacco reageert dat er helaas altijd mensen zullen zijn die het er niet mee eens zijn. Dus dat Jessie zich er niet teveel van aan moet trekken. Jessie lijkt beledigd het kan me ook gestolen worden benadrukt hij. Wat later heeft Jessie het er nogmaals over met Jacco. Hij besluit toch met zijn idee aan de slag te gaan. Als hij tijd heeft gaat hij #teamjessie truien maken, voorzien van een 1000 dagen logo.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *