Wie zijn dit keer de kanshebbers om genomineerd te worden?

Wie zijn dit keer de kanshebbers om genomineerd te worden?

Aangezien het erg rustig is in Utopia hebben we niet extreem veel geschreven. Wel zijn er kleine dingen gebeurd en omschrijven dat dan ook in dit bericht voor je. Zo ben je weer helemaal op de hoogte.
Billy zit in de keuken te dollen met Benjamin. De twee zetten beide rare stemmetjes op. Ook Ruud besluit mee te doen aan dit kleine toneelstukje. En pakt het hoofd van Billy vast en vraagt of zij haar gehoorapparaat wel in heeft. Billy gaat hierin mee en doet alsof ze een oud vrouwtje is. Rowena en Victoria zien we wat later zitten op de bank van een boterham te genieten. Rowena vraagt aan Victoria of zij al weet of ze vegan blijft. Victoria reageert dat ze dit voorlopig nog wel blijft maar niet weet of ze dit de rest van haar leven volhoudt.

Jessie, Benjamin en Rianne lopen over het terrein om de indeling van het 1000 dagen feest te bespreken. Rianne en de heren zijn het niet geheel met elkaar eens.  Cees, Ruud en Billy zitten wat later in paarse kamer te kletsen. Ze hebben het over de stemmingen die weer dichterbij komen. Als Billy aan Ruud vraagt wie hij denkt dat er op de bank komt, antwoordt hij dat er veel kanshebbers zijn. Hij denkt dat Rianne, Romy, Jessie, Karin, Jacco en hijzelf een grote kans hebben om op de bank te komen. Cees voegt zichzelf aan dit rijtje toe. Ruud en Rowena liggen samen in de zon. De twee kunnen niet van elkaar afblijven en geven elkaar continu kusjes. Maar er is ook ruimte voor een goed gesprek. Rowena vertelt aan Ruud hoe ze zich voelt. Dat was het weer voor nu, uiteraard komen we straks terug met meer nieuws uit Utopia! Hou je de site in de gaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *