Do en Rianne vinden Romy kinderachtig

Do en Rianne vinden Romy kinderachtig

Do en Rianne hebben buiten een gesprek gehad over mede bewoner Romy. Met name het gedrag van haar wordt besproken.

In het zonnetje komt het gedrag van Romy ter sprake. Do merkt op dat ze het gevoel heeft dat Romy haar negeert en ze merkt dat ze dit best vervelend vindt. Ik begin me langzamerhand aan haar gedrag te storen en vindt het kinderachtig voegt ze eraan toe. Rianne kan zich vinden in de opmerking van Do. Ook zij laat weten dat Romy niet altijd even leuk doet tegen bepaalde mensen. Zo ook tegen haar. En geeft als voorbeeld dat Romy een keer heeft gevraagd wat Ramona aan het doen was toen Rianne en Ramona aan het knuffelen waren. Rianne zegt dat Romy tegen sommigen heel leuk en joviaal doet maar dat ze dat bij een aantal personen helemaal niet doet. Do vindt op haar beurt dat iedereen in Utopia elkaar hetzelfde moet behandelen maar dat Romy dat niet doet. Ik vind dat Utopia opgebouwd moet worden met volwassen mensen, maar vindt het een teken van onvolwassenheid dat Romy zich zo gedraagt naar bepaalde mensen toe. Ben jij het met de dames eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *