Billy heeft geen behoefte om met Rianne te praten

Billy heeft geen behoefte om met Rianne te praten

Tijd voor wat Utopia nieuws. Het is momenteel erg rustig in Utopia maar inmiddels is er weer wat gebeurd. Zo wilde Rianne een gesprek met mede bewoner Billy aangaan. Echter lijkt BIlly daar niet zo’n behoefte aan te hebben…

Als Billy buiten in het zonnetje zit komt Rianne naast haar zitten. Ze vraag aan Billy hoe zij er op dit moment in staat doelend op de relatiebreuk met Jessie. Billy wil weten over wat Rianne het precies heeft. Rianne reageert dat ze nieuwsgierig is na de relatiebreuk en vraagt zich af wat dit met Billy doet. Billy antwoordt dat het goed met haar gaat maar dat ze er niet meer over kwijt wil dan dat. Rianne knikt bevestigend maar vraagt toch door hoe ze zich voelt. Billy geeft nogmaals aan dat ze er niet over wil praten. Ik ben eigenlijk wel een beetje geschrokken gaat Rianne dan toch verder. Dan reageert Billy een stuk feller. En geeft aan dat ze er niet over wil praten en dat als dit over Jessie gaat zij dit met hem moet bespreken. Ook vraagt ze aan Rianne wat ze niet begrijpt aan het feit dat ze er niet over wil praten. Op deze manier kapt Billy het gesprek dan ook af en besluit Rianne Billy maar met rust te laten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *