Er zijn weer nieuwe kuikens in Utopia!

Er zijn weer nieuwe kuikens in Utopia!

Een nieuwe dag in Utopia is weer aangebroken. Deze mogen begon al goed. Want toen Rowena en Romy de stal aan het schoonmaken waren, vonden ze nieuwe kuikentjes. Rowena telt maar liefst dertien kuikentjes. Vol ongeloof praat ze samen met Romy over dit grote aantal en ze zijn ontzettend trots op de moederkip.  Even later komt Ruud kijken waarom de dames zo enthousiast zijn. Vol trots laten ze weten dat er dertien kuikentjes zijn geboren. Terwijl ze de kuikentjes bekijkt merkt Rowena op dat ze nog nooit zoiets moois heeft gezien. Als het stel weer richting de loods lopen, vertelt Rowena het goede nieuws aan Bas. Hij is verbaasd over het aantal maar had de kip wel al zien broeden. Dan vraagt Rowena aan Bas of de kuikentjes niet verplaatst moeten worden. Volgens Bas is dat geen goed idee dit omdat de kip de plek waar ze gebroed heeft het fijnst vindt. Hij stelt dat ze de natuur zijn gang moeten laten gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *