Babyface is terug in Utopia op weg naar zijn laatste rustplaats

Babyface is terug in Utopia op weg naar zijn laatste rustplaats

Utopia eend Babyface is kort geleden overleden. Vandaag is het eendje teruggekeerd naar Utopia. Op weg naar zijn laatste rustplaats…

Het kleine eendje is gecremeerd en op de weg terug naar Utopia. Wanneer twee werknemers van het vogel hospitaal het terrein betreden komen ze al snel Bas tegen. Na een kort praatje neemt Bas het potje as in ontvangst. Hij heeft het er zichtbaar moeilijk mee, nu hij wederom wordt geconfronteerd met de keiharde realiteit. Terwijl de werknemers van het vogel hospitaal weer richting de uitgang lopen, gaat Bas op zoek naar Do. De twee knuffelen elkaar en lopen samen richting de caravan. De twee zetten de urn van Babyface naast die van Face. We wonen met z’n vieren in de caravan sluit Do af, terwijl ze haar armen om Bas heen slaat. Gelukkig is er ook nog goed nieuws, want er zijn weer nieuwe kuikens

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *