Billy en Jessie bespreken hoe ze voortaan met elkaar om moeten gaan

Billy en Jessie bespreken hoe ze voortaan met elkaar om moeten gaan

Billy en Jessie zijn geen stelletje meer. Na de relatiebreuk besluiten de twee het gesprek met elkaar aan te gaan. Ze bespreken de manier waarop ze met elkaar om moeten gaan…

Dit deden de twee buiten. Nadat Billy Jessie een knuffel geeft, vraagt ze of het goed met hem gaat. Jessie antwoordt dat hij druk bezig is en voegt eraan toe dat hij zulke afleiding nodig heeft. Billy reageert dat ze inderdaad beiden afleiding nodig hebben. Als ze een stukje verder lopen constateert Jessie dat alles snel is gegaan. Hierdoor hebben we nog nooit een normale omgangsvorm met elkaar gehad. We moeten elkaar nu op een normale manier leren kennen, ondanks het verleden wat we al hebben met elkaar voegt hij eraan toe. Billy begrijpt wat Jessie bedoelt en stelt dat ze eigenlijk te maken hebben met een omgekeerde wereld. Jessie voegt eraan toe dat hij het graag luchtig wil houden tussen hen. Billy is het hiermee eens, omdat ze nu eenmaal niet om elkaar heen kunnen in Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *