Het duizend dagen feest in Utopia

Het duizend dagen feest in Utopia

Door persoonlijke omstandigheden hebben we gisteren totaal niets over Utopia geschreven. We halen het vandaag dus even in. Sorry daarvoor!

Het duizend dagen feest in Utopia vond gisteren dus plaats. En in de ochtend werd er al volop gewerkt.De eerste leveranciers arriveerden ook al snel op het Utopia terrein. Een aantal bewoners waren ondertussen al druk met het opbouwen. Rianne rent rond om alles te regelen maar ontdekte al snel dat er een lekkage in de keuken was. Gelukkig hielp Cemal haar met het oplossen hiervan. Er waren ook wat irritaties, zo was Ruud met zijn verkeerde been uit bed gestapt. En sprak hier met Jessie over. Maar ook de bewoners storen zich aan Rianne. De stress die bij haar te zien was zorgen voor irritaties bij anderen bewoners. Zij voelden zich opgejaagd door haar.  Om 09:45 kwamen de bewoners bij elkaar voor een korte laatste briefing. Er moest nog veel gedaan worden dus iedereen gaat snel aan de slag.

En dan is het eindelijk zover, om 15:00 uur kan de feestdag beginnen. DJ Baas, Rowena en Ramona warmen het publiek op. Na dit optreden is het tijd voor alle bewoners om op het podium te komen en het zelfgeschreven 1000 dagen lied te zingen. Vervolgens kan het publiek genieten van de optredens van Jacco en Victoria. Maar dat was nog niet alles, Helemaal Hollands, Nouked, Chris de Roo, Thomas Berge, Berget Lewis, D-Rashid en Artistic Raw traden ook nog op. De bewoners lopen ondertussen rond en maken praatjes met de gasten. Maar er wordt ook gewerkt, want er moet natuurlijk geld verdiend worden. Dat was het wel zo’n beetje in een notendop. Uiteraard komen zoals je gewend bent gewoon weer terug met meer Utopia nieuws! En zodra er filmpjes zijn over deze gebeurtenis zullen we deze ook plaatsen.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *