Wat er na het 1000 dagen feest nog meer gebeurde

Wat er na het 1000 dagen feest nog meer gebeurde

We schreven al over het 1000 dagen feest van gisteren. Het ging er gezellig aan toe, maar wat gebeurde er na het feest nog meer in Utopia? Dat lees je in dit nieuwsbericht terug…

Billy stelt aan Jessie voor om samen te slapen. De twee spreken wel af om alleen te slapen en niets met elkaar te doen. Jessie zegt tegen Billy dat hij trots op haar is en dat ze het goed heeft gedaan met presenteren. Hij is blij dat Billy aan hem heeft gevraagd om samen te slapen. Maar er gebeurt nog meer op liefdesgebied. Ruud en Rowena draaien al de hele avond om elkaar heen. Binnen in de loods vraagt Ruud aan Rowena of ze een keer bij hem in de caravan komt slapen.

Do en Rianne praten na over de manier waarop de bewoners met Rianne zijn omgegaan tijdens de voorbereidingen van het 1000 dagen feest. Rianne vertelt dat ze zich vaak eenzaam gevoeld heeft de afgelopen dagen. Do reageert dat niet iedereen net zo perfectionistisch is als haar. En ze vindt het jammer dat ze zich zo voelt en is trots op Rianne. Het spijt me dat ik geïrriteerd heb gereageerd voegt ze eraan toe. Ik kan nog veel van je leren…

Ramona, Rowena en Ruud liggen wat later ook na te praten op bed als Rianne naar boven komt. Dan beginnen Ramona en Rianne een discussie over een voorval op het feest. Rianne vindt het niet leuk dat Ramona niet naar haar signalen heeft geluisterd, terwijl zij de leidende rol had. Rowena kapt de discussie af door te zeggen dat ze het positief en gezellig wil houden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *