De eerste Utopia baby is geboren!

De eerste Utopia baby is geboren!

We schreven eerder al over de mogelijke komst van een baby die Utopia zou gaan heten. En sinds nu is dat definitief een feit. De bewoners hebben namelijk leuk nieuws ontvangen van het stel wat hun toekomstig kind wel Utopia zou willen noemen. Jessie vertelt dit leuke nieuws aan de groep. Ik heb een mailtje gehad en daar ben ik maar ook namens Gert-Jan heel erg blij om. De eerste Utopia baby is geboren! De bewoners klappen en juichen na het horen van dit nieuws. En daarna leest Jessie het mailtje nog eens door. “Een hele goede zonnige morgen. Voor ons wel in ieder geval. We zijn vannacht trotse ouders geworden van Utopia. We zijn alweer heerlijk thuis sinds vanmorgen. Moeder en dochter maken het beiden goed”. De bewoners feliciteren nogmaals de kersverse ouders en gaan daarna weer verder met de dagelijkse dingen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *