Bekijk de derde vernieuwde Utopia inside

Bekijk de derde vernieuwde Utopia inside

Tijd voor de derde aflevering van Utopia inside. De vernieuwde aflevering gemaakt door Do en Jacco. Dit keer worden er verschillende onderwerpen besproken. Zoals het koningschap wat verzonnen is door Benjamin. Ook kijken Do en Jacco hoe schoon de slaapplekken van de bewoners zijn. En maakt Bas Do geblinddoekt op met make-up in het vaste onderdeel Do doet. Benieuwd naar alle beelden? Bekijk hieronder de gehele aflevering terug:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *