Billy heeft een goed gesprek met haar moeder over Ruud en Jessie

Billy heeft een goed gesprek met haar moeder over Ruud en Jessie

We schreven al over het familiebezoek van Billy. Ook haar moeder is langs gekomen en Billy heeft met haar een goed gesprek gehad. Het onderwerp? Ruud en Jessie….

Billy geeft aan dat ze het op dit moment moeilijk heeft met Ruud om haar heen. Haar moeder antwoordt dat ze dit merkt aan Billy. En geeft toe dat de situatie waar ze in zit ook lastig is.  Billy reageert dat het nu klaar is. Ik vertrouwde Ruud maar weet nu dat hij ook alles aan Rowena doorvertelt. Dat had ik niet verwacht van hem voegt ze eraan toe. Ik heb Jessie hiervoor ook gewaarschuwd, maar ik heb Ruud lang een hand boven het hoofd heeft gehouden. En ga dit ook niet meer doen benadrukt ze. Maar dit betekend wel dat ik even moet schakelen om mijn gedrag te veranderen. Dat hij daarvoor valt, zegt mij genoeg, ik ben veel meer waard doelend op Rowena en Ruud. De moeder van Billy hoort het aan en geeft daarna wat advies over Jessie. Je moet niet zo kattig tegen hem doen benadrukt ze.  Hij doet goed zijn best en ik zie dat jullie veel lol met elkaar kunnen hebben. Hier is Billy het mee eens. En geeft toe dat ze soms kattig doet, omdat ze zichzelf wil tegenhouden in het verliefd zijn. Ik wil niet dezelfde fouten maken en door een relatie binnen Utopia mijn eigen doelen laten verwateren. We zijn stapel op elkaar, hij trekt mij erdoorheen en ik hem sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 21:10

    ze geef altijd een ander de schuld maar ze moet eens bij haar zelf kijken ze kwam utopia binnen omdat ze ruud terug wilde en ze duik het bed in met jessie,ze is jaloers op ruud maar ruud heeft gelijk zo n type moet je niet terug nemen ze is niet te vertrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *