Billy ontvang voor het eerst familie sinds ze weer in Utopia zit

Billy ontvang voor het eerst familie sinds ze weer in Utopia zit

Deze dag is een top dag voor Billy, vandaag krijgt ze namelijk familiebezoek. Haar eerste keer bezoek sinds ze weer in Utopia verblijft. En ondanks het feit dat ze eerder bezoek heeft gehad vindt ze het spannend. Ze besprak dan ook met Ruud over de komst van haar familie. Ruud denkt dat Billy van haar moeder en zus op haar flikker krijgt. Billy antwoordt dat ze denkt dat Ruud ook wel wat commentaar kan verwachten. Om 13:30 uur komt de auto het terrein op rijden. Billy rent in haar eentje op de auto af. Op dit moment haast Jessie zich naar de douche om zich klaar te maken. Billy vliegt vervolgens haar moeder en zus in de armen. Vrijwel meteen rollen de tranen over haar wangen. Billy vertelt haar bezoek dat ze het zwaar heeft. Het lukt me niet, ik durf geen hulp te vragen voegt ze er snikkend aan toe. Haar moeder en zus troosten en knuffelen haar. Sorry voor alles wat ik heb uitgevreten gaat Billy verder. Maar haar zus troost haar door te zeggen dat dit niet nodig is. Moeder en zus geven daarna aan dat ze er zijn om Billy weer positieve energie te geven. Niet veel later komt Ruud ook aangelopen. De zus van Billy rent op hem af en geeft hem een dikke knuffel. Ook van de moeder van Billy kan Ruud een dikke knuffel verwachten. Dan komen de andere bewoners gedag zeggen. Billy geniet van haar bezoek en gaat zitten om te kletsen met haar moeder en zus. Voorlopig kan ze er nog even van genieten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *