Morgen begint de verkiezingsperiode in Utopia!

Morgen begint de verkiezingsperiode in Utopia!

Morgen begint de verkiezingsperiode weer in Utopia. We maken dan de potentiële bewoners aan je bekend. En komen er nog uitgebreid op terug. Wat voor types zullen het dit keer zijn? Enfin nog even wachten, nu door na het nieuws uit Utopia van vanmorgen. Wat is er deze ochtend allemaal gebeurd? We hebben weer een samenvatting voor je.

Om 08:00 uur wordt Benjamin als eerste wakker. Niet veel later staat hij op om buiten een bakje koffie te drinken. Als Victoria ook wakker is vertelt hij haar dat de foto’s met de oud bewoners zoek zijn. En wil hij tot op de bodem gaan uitzoeken. Rowena en Romy zitten wat later bij het rokersbankje. De twee nemen de tijd om het bankje eens goed te bekijken. Ze komen erachter dat er verschillende namen op het bankje staan geschreven, waaronder ‘Gina hartje Mark’ en ‘Rowena hartje Ruud’. Ze verdenken Ramona hiervan. Romy en Rowena zijn druk bezig met het schoonmaken van de stallen. Terwijl ze hiermee bezig zijn hebben ze het over Ruud. Romy vertelt dat ze Ruud in eerste instantie maar een sarcastische kwal vond. Nu vindt ze hem lief. Ook zijn de twee dames het erover eens dat Ruud een knappe man is. Niet veel later hebben de twee een filosofisch gesprek over dieren. Ze vinden het bizar dat er zoveel verschillende wezens op aarde zijn. Verder worden Jessie en Billy deze ochtend wederom samen wakker. Niet veel later gaat Jessie richting de sportschool om daar aan de slag te gaan. Victoria staat voor de poort te wachten. De beelden die op de akker staan worden namelijk opgehaald. Als de wagen op het terrein is kijkt Victoria samen met Romy toe hoe de beelden van hun plek worden gehaald. Ramona komt er even later ook bij staan. De drie dames bespreken de mogelijkheden voor de akker. En dat was het weer zo’n beetje, we komen straks weer terug met meer nieuws. Hou je de site in de gaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *