Spanning rondom stemronde stijgt, bewoners praten er veel over!

Spanning rondom stemronde stijgt, bewoners praten er veel over!

De verkiezingsperiode is vanaf vandaag begonnen. Gisteren hebben we zoals je wel gemerkt hebt amper iets over Utopia beschreven. Onze excuses! We halen het uiteraard allemaal in. Zo werd er gisteren al aardig gesproken over de stemronde die eraan komt…

Rianne staat buiten met Cemal te kletsen als ze over de aankomende stemmingen begint. Ik zie het nog gebeuren dat Cees zijn vijftien maanden niet haalt begint. Cemal reageert dat hij het niet weet. Maar ik heb wel moeite met de stemming. Ik hebt een klein idee, maar ben er nog niet zeker van op wie ik ga stemmen voegt hij eraan toe. Wat beide wel opvalt is dat een aantal bewoners ineens hard hun best doen nu de stemming nadert. Even later komt het onderwerp ook tussen Rianne en Ruud ter sprake. Ruud vraagt Rianne of ze denkt dat ze op de bankt komt. Rianne antwoordt dat ze denkt van niet. Ik weet wel zeker van wel antwoordt Ruud. En voegt er wel aan toe dat dit niet door zijn toedoen zal zijn. Rianne wil weten wie er op haar gaat stemmen maar Ruud zegt verder niets. Wat later hebben Rowena en Ruud het ook kort over de stemmingen. Rowena geeft aan dat ze het niet eens is met Ruud zijn keuze. En geeft aan dat hij op basis van iemands gedrag gaat stemmen. Niet veel later vertelt Ruud aan Rianne dat zijn stemmen naar Jessie zullen gaan. De andere bewoners geven nog geen openheid over op wie zij zullen gaan stemmen. Maar daar zal de komende periode wel verandering in komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *