Cees emotioneel, Billy gaat waarschijnlijk op hem stemmen

Cees emotioneel, Billy gaat waarschijnlijk op hem stemmen

Cees was gisteren emotioneel, in dit bericht lees je waarom. Het werd namelijk snel duidelijk in het gesprek wat hij had met Billy… Ook dit ging over het stemmen.

Cees denkt dat Billy Jessie zal volgen en ook op hem zal gaan stemmen en vertelt dit aan Billy. Hierop reageert Billy dat ze individueel een beslissing zal maken, maar dat ze wel met de gedachte speelt om ook op hem te stemmen. Ik wil anderen de ruimte geven om te groeien en te ontwikkelen, zoals jij die ook hebt gehad legt ze daarna uit. Ik vind het moeilijk benadrukt ze omdat ik stapel op je ben. Ik zou nooit op je stemmen om de makkelijke weg te kiezen maar ik vind dat je uitgeceest bent. En ik vind het niet eerlijk om een vriend in de loods te houden ten koste van iemand die het hard nodig heeft om te blijven. Cees antwoordt dat hij Billy snapt, maar ervan baalt. Ik wil de 15 maanden volmaken en de finish halen benadrukt hij. Billy antwoordt dat ze vindt dat Cees het al gehaald heeft. Het is niet struikelen voor de finish, het is juist met opgeheven hoofd weggaan voegt ze eraan toe. Maar ik vind het wel het moeilijkste wat ik ooit in Utopia heeft moeten doen en wil er daarom goed over nadenken. Terwijl Billy vertelt dat ze veel liefde voor hem heeft, wordt Cees emotioneel. Liefkozend troost Billy hem en vertelt ze dat het haar hart breekt om Cees zo te zien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *