Jessie steekt een stokje voor een investering die Ramona wil doen

Jessie steekt een stokje voor een investering die Ramona wil doen

Nog wat nieuws van gisteren, door persoonlijke omstandigheden hebben we weinig kunnen schrijven. We halen het uiteraard allemaal in. Zo hadden Jessie en Ramona een discussie…

Ramona is weer druk bezig geweest met de merchandise. Zo is ze van plan om een grote nieuwe bestelling te doen. Maar hier steekt Jessie een stokje voor. Hij is het namelijk totaal niet eens met de nieuwe investering van Ramona. Dit omdat er nog een hoop kleding hangt die niet is verkocht. Jessie heeft dit ook met Victoria besproken. Victoria heeft dit op haar beurt ook weer met Gina besproken waardoor het verhaal weer bij Ramona terecht is gekomen. Ramona besluit op Jessie af te stappen en hem hierna te vragen. Ze geeft vervolgens aan dat ze het vervelend vindt dat Jessie mensen bij de merchandise betrekt die er niet bij horen. Ik heb  het gevoel dat jij mij niet vertrouwt in wat ik doe, voegt ze eraan toe. Jessie is het hier niet mee eens. Ik mag best meningen van anderen vragen legt hij verder uit. Daarna ontstaat er een grote discussie tussen de twee. Ramona vindt het niet fijn dat ze zich continu moet verantwoorden terwijl ze heel goed weet waar ze mee bezig is. Jessie begrijpt op zijn beurt niet waarom hij continu in een discussie met Ramona belandt. Ramona reageert dat een discussie niet nodig is maar dat ze wel graag wil laten weten hoe ze zich voelt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *