Gaan veel bewoners op Cees stemmen?

Gaan veel bewoners op Cees stemmen?

Nog meer nieuws uit Utopia van gisteren. We halen alles in zoals je inmiddels gelezen hebt. Dit omdat we gisteren door privé omstandigheden niet konden schrijven. Gisteren hadden Cees en Jessie een gesprek over de stemronde die nadert.

Jessie is namelijk van gedachte veranderd over het stemmen en besluit daarover met Cees te praten. Buiten begint Jessie het gesprek en vertelt dat ze nu in een situatie zitten waar niemand naar huis wil. En jij wilt waarschijnlijk na de stemmingen zelf gaan. Anderen kunnen nog een ontwikkeling doormaken en als ik dan op iemand anders stem dan ontneem ik deze ontwikkeling, legt hij verder uit. Ik wil zelf de dag bepalen, ik wil niet struikelen voor de finish reageert Cees stellig. Jessie zegt vervolens dat hij alleen aan Cees wil laten weten dat hij erover na denkt om op hem te stemmen. Even later vertelt Cees over dit gesprek met Jessie aan Ruud en Rowena. Nadat ze het verhaal heeft aangehoord, reageert Rowena dat het ook lastig is dat iedereen weet dat Cees waarschijnlijk vlak na de stemmingen zal vertrekken. En voegt eraan toe dat het afgelopen periode ook niet goed ging met Cees en andere bewoners. Sarcastisch vraagt Cees of Rowena nu ook opeens op hem gaat stemmen. Dat valt niet in goede aarde bij Rowena wat ervoor zorgt dat ze wegloopt van het gesprek. Als Ruud, Romy en Rowena daarna op de bank zitten, vertelt Ruud dat niet iemand anders het veld zou moeten ruimen dit omdat Cees graag zelf weg wil lopen. En ze bespreken wie er waarschijnlijk op Cees zal gaan stemmen, maar geven alledrie aan zelf niet op hem te stemmen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 11:46

    Heel kinderachtig om op Cees te stemmen vlak voor zijn 15 maanden.
    Ze deken volgens mij als hij eruit is krijgt hij zijn geld niet mee , kunnen wij wat lekkers meedoen.
    Van Billy en Jessie kan ik dat niet begrijpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *