Bas en Ramona hadden een discussie over de akker

Bas en Ramona hadden een discussie over de akker

Afgelopen avond hadden Bas en Ramona een discussie over de akker op het Utopia terrein. Wat moet ermee gebeuren?

Het lijkt Ramona leuk om een theater op deze plek te bouwen. En als Bas dit hoort laat hij weten het zonde te vinden dat hij een theater heeft gebouwd bij Baas Beach en dat deze nu weg moet. Ramona legt vervolgens uit dat een openluchttheater niet alleen voor de zomer is, maar dat het een plek moet zijn waar altijd optredens kunnen plaatsvinden. En voegt eraan toe dat er al een aantal dingen van het huidige podium zijn afgehaald. Ik begrijp je dat je het vervelend vindt maar dit is ook een leuke mogelijkheid om een nieuwe te bouwen voegt ze eraan toe. Bas laat nogmaals weten het een minder goed idee te vinden en benadrukt dat het niet het juiste moment is om een theater te bouwen. En legt uit dat er niet veel geld in kan gaan zitten, als het niet veel geld op gaat leveren. Dan grapt hij dat hij graag Ramona het theater zelf wil zien bouwen. Hierop antwoordt Ramona dat ze ook niet aan Bas vraagt of hij wil meebouwen, maar dat ze wel iemand nodig heeft die haar helpt. Later loopt Ramona naar Cemal toe om te vertellen dat ze is uitgedaagd om het theater zelf te bouwen. Dus ik zal ze een poepie laten ruiken voegt ze er vol zelfvertrouwen eraan toe. Denk jij dat het Ramona gaat lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 11:48

    Die Ramona wil wel erg veel , ze wil met kleren bezig zijn , en weet ik nog wat meer.
    Waarom durft er niemand haar stemmen te geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *