Dit zijn de drie potentiële bewoners van oktober

Dit zijn de drie potentiële bewoners van oktober

De verkiezingstijd in Utopia is begonnen. En we beginnen natuurlijk met de drie potentiële bewoners. In dit bericht stellen de mannen zich aan je voor.

Wilmon
Wilmon is 31 jaar, woont in Almere en heeft een relatie. In het dagelijks leven werkt hij als installatietechnicus. Wilmon is ontzettend handig. Zo kan hij elektra aanleggen maar ook timmeren. In Utopia wil hij zijn talent voor elektrotechniek gebruiken om samen met Do lampen te maken. Zo hoopt hij een gezellige sfeer te creëren in de loods.

Kevin
Kevin is 32 jaar, woont in Rotterdam en is single. Hij heeft zestien jaar als regiomanager in de retail gewerkt. Daarnaast heeft hij op hoog amateur niveau gedanst en is hij Europees kampioen Latin en Ballroom geweest. In Utopia gaat Kevin zijn managementvaardigheden inzetten. Hij denkt dat hij in Utopia orde in de chaos kan scheppen.

Johan
De 35-jarige Johan is vrijgezel, komt uit het Aarle-Rixtel en werkte jarenlang als banketbakker. Hij was gespecialiseerd in de patisserie. Hij heeft hier verschillende prijzen mee gewonnen, maar heeft uiteindelijk voor een carrièreswitch gekozen en is nu edelsmid. Ook neemt hij al jaren plaats in het bestuur van verschillende carnavalsverenigingen. In Utopia wil Johan geld verdienen door een merchandise lijn op te zetten met handgemaakte producten, zoals sieraden, kunstobjecten en schilderijen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Jojanneke at 00:04

  Wilmon de andere 2 ??
  Laten we a.u.b. Niet gaan dansen zo uit de tijd…
  Merchandise heeft ook zijn tijd wel gehad om te groeien.. Moeten andere dingen verzonnen gaan worden.

  • Pip at 00:39

   Zeker op Wilmon. Doe maar eens omgooien die hap. Lkkr mannetje hoor. Hij gaat wel die meiden laten werken denk. Als rapper kan Rowena nog veel van hem leren en als zij al d8 dat zij baas was, dan gaat zij vast een toontje lager zingen. Denk dat hij de aangewezene zal zijn voor Ramona om tandjes harder re trainen. Haha en ik verwacht dat Jessie ook van zn troon gaat vallen…zal hem goed doen, want die gast d8 dattie zo groot was dattie bijna kon vliegen. En Cees…no mather hoe lang hij er nog zal zijn..tis echt zijn hoogste tijd, maar hij gaat Cees rustig wel stil krijgen. Die Wilmon zal misschien ook ander publiek trekken en rappers opt podium krijgen…moe van de nederlandse klompenshit. Hoop alleen dat ie sterk genoeg is om overeind te blijven . Die anderen zie je hard aftakelen en zij lijken ipv te groeien eigenlijk diep te zinken tot ver beneden niveau. Dat gun ik hem niet..zou zonde zijn toch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *