Bewoners waren al vroeg actief

Bewoners waren al vroeg actief

Een nieuwe dag is begonnen en het is vrij rustig op deze zaterdag. Ondanks dat is er t och wat gebeurd in deze ochtend en dat omschrijven we dan ook even voor je. De meeste bewoners waren namelijk al op tijd wakker in het beloofde land. Zo zagen we Gina en Victoria al vroeg actief zijn. De dames hebben vanmiddag namelijk een high tea met een aantal vrouwelijke bezoekers. Victoria en Gina bereiden verschillende hapjes.  Maar er is nog meer gebeurd, zo laat Cemal weten dat hij stopt met roken. Maar geeft toe dat hij er wel wat chagrijnig van wordt. Enfin, Ramona is ook nog druk ze staat model voor haar volslanke kledinglijn en Cemal legt haar vast op de foto. Ook zijn de drie potentiële bewoners al bekend, Wilmon, Kevin en Johan waarover je hier meer kunt lezen. Wie vindt jij de beste aanwinst voor Utopia?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *