Op welke potentiële bewoner stem jij?

Op welke potentiële bewoner stem jij?

Nu de potentiële bewoners bekend zijn is het ook wel handig om te weten hoe het stemmen precies werkt. We hebben het even voor je omschreven. Je hebt namelijk vier dagen om op de potentiële bewoners te stemmen. Wie moet er volgens jou naar Utopia?

Je kunt je stem laten gelden door te stemmen en dat kan gratis! Stemmen doe je gemakkelijk op de officiële website van Utopia. Hier ga je naar het inwonersoverzicht, dat je vindt via het menu bovenaan de website. Je klikt dan op inwoners. Hier aangekomen kun jij aangeven wie van de drie kandidaten volgens jou hoe dan ook aan het Utopia avontuur moet beginnen. Maar stemmen via de app kan ook.  De app is te vinden in de iTunes App Store of Google Play. In het hoofdmenu van de app vind je de knop stemmen. Een simpele veegbeweging met je vinger over het scherm naar rechts brengt je in het hoofdmenu. Ben jij er al uit? Laat het ons eens weten in de reacties!

Klik hier om je stem uit te brengen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *