Cemal chanteert Ramona

Cemal chanteert Ramona

Tijd voor weer wat nieuws uit Utopia. Ramona is namelijk de afgelopen maanden heel wat kilo’s afgevallen. Dit ging met up’s en down’s. Maar daardoor is ze al meer dan dertig kilo kwijt. Ondanks dat is ze nog niet waar ze wil zijn. Cemal besluit haar een handje te helpen.

Want Ramona heeft het de laatste dagen moeilijk om zichzelf aan haar dieet te houden. Ook het sporten gaat niet zo lekker. Cemal besluit zijn mede bewoner een handje te helpen. En vraagt of ze met hem wil sporten. Ramona antwoordt dat ze vanavond gaat sporten en wil dus niet op zijn voorstel ingaan. Maar Cemal laat het hier niet bij zitten. Hij blijft doorvragen en geeft als argument  dat hij Ramona de afgelopen week al een aantal keer heeft horen zeggen dat ze later op de avond zou gaan sporten. steeds kwam er iets tussen waardoor ze uiteindelijk helemaal niet meer aan sporten toe kwam.Ramona geeft nogmaals aan dat ze eerst Arjuna wil bellen en vanavond gaat trainen. Cemal heeft het geluk dat hij in het bezit is van de telefoon. Hij chanteert Ramona door te zeggen dat ze de telefoon alleen krijgt als ze daarna meteen met hem gaat sporten. Ramona stemt na wat tegenstribbelen toch in.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *