Ruud probeert Cees voor te bereiden voor een mogelijk vertrek uit Utopia

Ruud probeert Cees voor te bereiden voor een mogelijk vertrek uit Utopia

Gisteren werd al duidelijk dat de kans vrij groot is dat Cees veel stemmen gaat krijgen. Dit deed de oudste bewoner wel wat en werd er zelfs emotioneel door. Nu een nieuwe dag al ver gevorderd is besluit Ruud het gesprek aan te gaan met hem. Om Cees voor te bereiden op het ergste…

Nog even begint Ruud het gesprek met Cees. Hiermee doelt hij erop dat Cees binnenkort de loods zal gaan verlaten. Cees reageert dat hij zeker nog wel drie weken blijft maar Ruud laat Cees niet lang genieten van deze gedachte. Ruud benadrukt dat er over negen dagen een bewoner de loods zal moeten verlaten. Stel je er maar op in dat je gaat gaat hij verder. En drukt hem daarna op het hart om zich erbij neer te leggen. Er valt toch niks aan te veranderen. Benjamin heeft namelijk ook al aangegeven op Cees te willen stemmen en ook Jacco en Karin bespreken de aankomende stemronde. Zo is Jacco benieuwd op wie Karin gaat stemmen. Karin laat weten dat ze het nog niet precies weet maar dat ze wel één stem gaat geven aan Rianne. Jacco antwoordt dat hij het hier wel mee eens is. Ik wil door middel van een stem aan Rianne duidelijk maken dat ze niet alleen is maar dat ze een groep moet zijn. Maar mijn andere stemmen gaan naar Cees, zijn zijn afsluitende worden…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 11:54

    Heel raar dat ze allemaal op Cees gaan stemmen er zijn der zoveel in gekomen met dat wil ik ga doen de (de laatste bewoners dan).
    incl Romy die elke keer als er iemand iets leuk wil doen zij het ook wil.
    Heb gelezen dat ze op marktplaats ze het in gehuurd als schoonmaakster.
    Zijn ze nu zo bang dat Cees voordat hij weg gaat nog zijn 700 euro wil besteden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *