Ruud en Rowena hadden het erg gezellig in de caravan…

Ruud en Rowena hadden het erg gezellig in de caravan…

Wat gebeurde er afgelopen avond nog in Utopia? We hebben het in dit bericht voor je omschreven. Want er is wel wat gebeurd in de mini samenleving…

Zo zaten Bas en Do samen achter de computer. Alles lijkt goed te gaan, maar als Do vraagt of ze nu ook een keer achter de computer mag, schiet Bas uit zijn slof. En zegt geïrriteerd tegen haar dat hij het gevoel heeft dat hij alles fout doet. Do vindt op haar beurt die opmerking juist weer niet leuk en loopt boos weg. Wat later zagen we Do iets anders doen, ze zat met Jessie, Jacco, Rianne en Billy te kaarten. De sfeer daar was wel gezellig. Maar er is ook nog pikant nieuws, zo hadden Ruud en Rowena het gezellig met elkaar. De twee hadden zich afgezonderd in de caravan. Kropen samen onder de dekens en er werd wat gezoend en misschien nog wel meer. Het was moeilijk te zien omdat er maar half beeld was… Toen de gezelligheid erop zat gingen de twee weer naar buiten. Waar het schijnt dat ze ook nog de liefde zouden hebben bedreven! Onderstaande beelden zijn vanuit de caravan, ik zou zeggen bekijk en oordeel zelf 🙂 Verder hadden Gina en Billy een goed gesprek.  De twee komen tot de conclusie dat ze elkaar wel heel erg mogen. Billy zegt dat ze het heel goed vindt van Gina dat ze zo eerlijk en oprecht is. Gina is blij met dit compliment. Uiteraard zal er nog veel meer gebeuren en komen zo weer terug met meer nieuws!

Ruud en Rowena in caravan

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 54    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *