Benjamin roept de groep bijeen voor een nieuwe structuur

Benjamin roept de groep bijeen voor een nieuwe structuur

Het is een rustige druilerige zondag in Utopia. Toch is er wel iets gebeurd dus we kunnen gelukig weer iets schrijven. Zo riep Benjamin de groep bijeen…

Een tijdje terug heeft hij geroepen dat hij koning wil worden en hij wil zijn plan graag verder toelichten. Hij vindt namelijk dat er wat moet veranderen. Benjamin begint met het originele plan dat hij bedacht had, namelijk dat van koninkrijk Utopia. Maar als hij halverwege dit plan is, vertelt hij dat hij door wil naar wat hem een beter plan lijkt,  de samen sterk structuur. Een structuur die er al eerder is geweest in Utopia en die bestaat uit de bv, de samenleving en de foundation. Het koningschap heeft hij alleen geroepen om mensen aan het denken te zetten benadrukt hij. Omdat het voor veel mensen niet duidelijk is wat deze structuur inhoudt, licht Benjamin dit verder toe. Utopia bestaat uit drie takken de bv, de samenleving en de foundation. Elke tak heeft meerdere bewoners die het dragen, en één overviewer. Elke bewoner kiest binnen welke tak hij of zij wil vallen. Dit plan van Benjamin wordt rustig ontvangen in de groep. De sfeer is positief en er wordt overzichtelijk overlegd. Iedereen vindt de nieuwe structuur een goed idee. Benjamin stelt voor om vanavond nog even samen te komen, om verder in te gaan op de details. Wat vindt jij van dit idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *