Bekijk de vierde aflevering van de vernieuwde Utopia inside

Bekijk de vierde aflevering van de vernieuwde Utopia inside

Er is weer een nieuwe aflevering van Utopia inside te bewonderen! Met dit keer uiteraard de nieuwtjes van afgelopen periode, en uiteraard Do doet met weer een pittige opdracht. Verder heeft Do ook nog een interview met oud bewoners Gio, Emil, Nicoline, Mark, Ivan en Paul . Dit is opgenomen toen een aantal oud bewoners even terug keerde naar Utopia voor het 1000 dagen feest. Verder neemt Benjamin ook nog even de tijd om een aantal evenementen te promoten. Benieuwd naar de beelden? Bekijk hier de aflevering helemaal terug:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *