Een kokkin komt voor Cees koken

Een kokkin komt voor Cees koken

Zojuist schreven we al dat het vrij rustig in huize Utopia. Gelukkig zijn er nog wat kleinere gebeurtenissen gebeurt en omschrijven we in dit bericht voor je. Zo ben je weer helemaal op de hoogte!

Ruud en Rianne spelen met de voetbal terwijl ze praten over Benjamin’s voorstel voor een nieuwe structuur. Rianne merkt op dat als het een beetje regent, iedereen binnen gaat zitten. Cees en Jessie hebben het over de ideeën voor een nieuwe structuur in Utopia. Jessie vindt dat het nieuwe plan beter is dan het koningschap. Cees reageert dat Jessie overviewer kan zijn. Maar Jessie laat weten dat hij geen hoofdverantwoordelijke voor de samenleving wil zijn. Ik wil dat het zakelijk en financieel advies die ik aan Benjamin gaat geven, bindend is voegt hij eraan toe. Verder is Gina  druk in de weer met een schoonmaakdoekje in Le Luifel. Ze zorgt ervoor dat de frietkraam er weer spik en span uit ziet. In de studio hebben een aantal bewoners het erg gezellig. Karin, Jessie, Romy en Billy luisteren naar een zingende Jacco, terwijl ze meezingen. Wat later zien we een kokkin in Utopia. Zij komt voor Cees koken op eigen initiatief. Dit omdat Cees ook voor anderen kookt. De kokkin wil hem graag verwennen. Ruud had het op zijn beurt leuker gevonden als ze voor iedereen had willen koken. De kokkin legt aan Ruud uit dat ze wel veel zou maken en Ruud waarschijnlijk wel mee kan eten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *