Billy mist Ruud

Billy mist Ruud

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Zo hadden Ruud en Billy een goed gesprek. Dit vond buiten plaats met Bender tussen hen in. Billy blijkt Ruud te missen…

Billy laat weten dat ze het jammer vindt dat ze Ruud zo weinig spreekt. Ik baal hier enorm van voegt ze eraan toe. Ik weet zo weinig van je en ik heb het idee dat we een beetje uit elkaar groeien legt ze verder uit. Ik vind het zonde, dit omdat ik juist naar Utopia ben teruggekeerd om weer naar elkaar toe te kunnen groeien. En jij hebt hier zelfs je joker voor gebruikt benadrukt ze. Ruud denkt dat het een beetje komt omdat Billy zoveel tijd doorbrengt met Jessie. Op die manier blijft er volgens hem weinig tijd over om aan de vriendschap te kunnen werken. Het moet wel vanzelf gaan voegt Ruud eraan toe. Billy laat weten dat dat ook zeker zal gebeuren. Ik zou het heel leuk vinden, want ik mis je wel en dat weet je. Dan komt Jessie bij de twee en het gesprek valt even stil. Zodra Jessie wegloopt gaat het gesprek verder. Billy geeft toe dat ze continu samen is met Jessie en dat ze dit graag wil doorbreken. Ik wil meer tijd doorbrengen met anderen en daar sluit ze het gesprek mee af. Zal Billy afstand nemen van Jessie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *